Skip to main content

Onze vacatures

Web Designer – Retail – Gent

Onze klant, een toonaangevend bedrijf in de retailsector, is op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde webdesigner voor hun kantoor in Gent.

Junior Supply Chain Manager – Retail Food – Brussel

Onze klant is een Europese leider op het gebied van premium fastfood met een uniek concept en een netwerk van meer dan 800 kiosken verspreid over 10 landen in Europa.

We zijn op zoek naar een Junior Supply Chain Manager voor Brussel.

Onder het gezag van de Country Manager, bent u verantwoordelijk voor het implementeren van de lokale strategie en het ondersteunen van onze lokale activiteiten om onze verkooppunten een optimaal serviceniveau te garanderen.

Product Manager - Fashion - Antwerpen

Voor onze klant, een retailketen in volle expansie, zijn we op zoek naar een Senior Product Manager (Fashion Accessoires). De functie is gevestigd in Antwerpen.

Store Manager – Decoratie - Knokke

Voor onze klant, een belangrijke speler in de decoratie en designsector, zijn we op zoek naar een dynamische en georganiseerde Store Manager om het verkooppunt in Knokke te leiden. De ideale kandidaat moet een team van ongeveer +/- 10 personen beheren, voortdurende training van medewerkers garanderen en een effectieve en positieve communicatie binnen het team handhaven.

Account representative - België

Voor één van onze klanten, een snelgroeiende start-up gespecialiseerd in de verkoop van hekken en poorten, zijn wij op zoek naar een Account Manager voor België.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Aat.

HR Officer – Retail – Zwevegem

Onze klant, gevestigd in Zwevegem, is actief op zoek naar een energieke HR Officer om hun team te versterken. Dit is een unieke kans binnen een bedrijf dat voortdurend in beweging is.

Showroom Manager – Flagship Meubels & Design – Knokke

Voor de aanstaande opening van een nieuwe winkel van 400 m² in Knokke, onze klant, een keten van trendy design meubelwinkels, is op zoek naar een Showroom Manager om dit spannende nieuwe avontuur te leiden.
Als Showroom Manager ben je verantwoordelijk voor het inspireren en begeleiden van klanten bij hun keuze van meubelen en interieuraccessoires, en zorg je voor een optimale winkelervaring.

Showroom Manager – Meubels & Design - Wevelgem

Voor onze klant, een keten van trendy design meubelwinkels, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Showroom Manager met een passie voor binnenhuis decoratie in Wevelgem. Als Showroom Manager ben je verantwoordelijk voor het inspireren en begeleiden van klanten bij hun keuze van meubelen en interieuraccessoires, en zorg je voor een optimale winkelervaring.

Assistant Store Manager – Premium Textiel – Antwerpen

Voor onze klant, een specialist in hoogwaardig textiel, zijn we op zoek naar een Assistant Store Manager voor hun nieuwe verkooppunt in Antwerpen. De ideale kandidaat is een Assistant Store Manager met een grondige kennis van de luxe/premium mode-industrie en een passie voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice.

Store Manager – Luxe Textiel – Antwerpen

Voor onze klant, een specialist in hoogwaardig textiel, zijn we op zoek naar een Store Manager voor hun nieuwe verkooppunt in Antwerpen. De ideale kandidaat is een Store Manager met een diepgaande kennis van de luxe/premium mode-industrie en een passie voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice.

BUYER – RETAIL NON FOOD – ZWEVEGEM

Voor één van onze klanten, een snelgroeiend familiebedrijf gespecialiseerd in non-food en decoratie, zijn we op zoek naar een Buyer voor het HQ gelegen in Zwevegem

Assistent Category Buyer – Retail non-food - Zwevegem

Voor onze klant, een snelgroeiend familiebedrijf, zijn we op zoek naar een Category Buyer Assistant om de dynamische inkoopafdeling te versterken. Je rapporteert aan de Category Buyer en speelt een sleutelrol in het inkoop- en category managementproces, volgt bestellingen op en helpt het assortiment te optimaliseren.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwevegem, West-Vlaanderen.

Store Manager – Luxury Retail – Knokke

Voor onze klant, een toonaangevend Frans luxehuis dat gespecialiseerd is in hoogwaardige lederwaren, zijn we op zoek naar een dynamische Store Manager voor het prachtige verkooppunt in Knokke.

Store Manager - Fashion - Aalst

Voor één van onze klanten, een ambitieuze retailer van hedendaags en comfortabel textiel voor dames en heren, zijn we op zoek naar een Store Manager.

STORE MANAGER - LUXE – OOSTENDE

Voor één van onze klanten gespecialiseerd in multi-brand juwelierszaak, zijn we op zoek naar en Store Manager voor een prachtige luxe-boetiek in Oostende.
Onze klant is een dynamisch en expansief bedrijf, waar er doorgroeimogelijkheden zijn voor gemotiveerde medewerkers die samen met de firma willen groeien.

Department Manager - Fashion - Antwerpen

Onze klant is een Belgisch bedrijf die verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma.

Voor hen zijn we op zoek naar een Department Manager voor Antwerpen (Meir).

Store Manager - Fashion - Ieper

Voor één van onze klanten, een ambitieuze retailer van hedendaags en comfortabel textiel voor dames en heren, zijn we op zoek naar een Store Manager.

STORE MANAGER – FASHION - OLEN

Voor één van onze klanten, een ambitieuze retailer van hedendaags en comfortabel textiel voor dames en heren, zijn we op zoek naar een Store Manager.