Skip to main content

RETAIL

Store Manager – Decoratie - Knokke

Voor onze klant, een belangrijke speler in de decoratie en designsector, zijn we op zoek naar een dynamische en georganiseerde Store Manager om het verkooppunt in Knokke te leiden. De ideale kandidaat moet een team van ongeveer +/- 10 personen beheren, voortdurende training van medewerkers garanderen en een effectieve en positieve communicatie binnen het team handhaven.

Showroom Manager – Flagship Meubels & Design – Knokke

Voor de aanstaande opening van een nieuwe winkel van 400 m² in Knokke, onze klant, een keten van trendy design meubelwinkels, is op zoek naar een Showroom Manager om dit spannende nieuwe avontuur te leiden.
Als Showroom Manager ben je verantwoordelijk voor het inspireren en begeleiden van klanten bij hun keuze van meubelen en interieuraccessoires, en zorg je voor een optimale winkelervaring.

Showroom Manager – Meubels & Design - Wevelgem

Voor onze klant, een keten van trendy design meubelwinkels, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Showroom Manager met een passie voor binnenhuis decoratie in Wevelgem. Als Showroom Manager ben je verantwoordelijk voor het inspireren en begeleiden van klanten bij hun keuze van meubelen en interieuraccessoires, en zorg je voor een optimale winkelervaring.

Assistant Store Manager – Premium Textiel – Antwerpen

Voor onze klant, een specialist in hoogwaardig textiel, zijn we op zoek naar een Assistant Store Manager voor hun nieuwe verkooppunt in Antwerpen. De ideale kandidaat is een Assistant Store Manager met een grondige kennis van de luxe/premium mode-industrie en een passie voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice.

Store Manager – Luxe Textiel – Antwerpen

Voor onze klant, een specialist in hoogwaardig textiel, zijn we op zoek naar een Store Manager voor hun nieuwe verkooppunt in Antwerpen. De ideale kandidaat is een Store Manager met een diepgaande kennis van de luxe/premium mode-industrie en een passie voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice.

Store Manager – Luxury Retail – Knokke

Voor onze klant, een toonaangevend Frans luxehuis dat gespecialiseerd is in hoogwaardige lederwaren, zijn we op zoek naar een dynamische Store Manager voor het prachtige verkooppunt in Knokke.

Store Manager - Fashion - Aalst

Voor één van onze klanten, een ambitieuze retailer van hedendaags en comfortabel textiel voor dames en heren, zijn we op zoek naar een Store Manager.

STORE MANAGER - LUXE – OOSTENDE

Voor één van onze klanten gespecialiseerd in multi-brand juwelierszaak, zijn we op zoek naar en Store Manager voor een prachtige luxe-boetiek in Oostende.
Onze klant is een dynamisch en expansief bedrijf, waar er doorgroeimogelijkheden zijn voor gemotiveerde medewerkers die samen met de firma willen groeien.

Department Manager - Fashion - Antwerpen

Onze klant is een Belgisch bedrijf die verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma.

Voor hen zijn we op zoek naar een Department Manager voor Antwerpen (Meir).

Store Manager - Fashion - Ieper

Voor één van onze klanten, een ambitieuze retailer van hedendaags en comfortabel textiel voor dames en heren, zijn we op zoek naar een Store Manager.

STORE MANAGER – FASHION - OLEN

Voor één van onze klanten, een ambitieuze retailer van hedendaags en comfortabel textiel voor dames en heren, zijn we op zoek naar een Store Manager.