Skip to main content

Shop Diagnostic

Een Shop Diagnostic gebeurt op de winkelvloer en heeft als doel het optimaliseren van uw activiteiten met het oog op toename van het zakencijfer. 
Twee opties worden aangeboden:
 

GLOBAL SHOP AUDIT

De Global Shop Audit heeft als doel het meten van de efficiëntie van uw medewerkers op de werkvloer.
 Op basis van uw briefing zal een medewerker van SB Recruitment een scenario opstellen en bezoeken uitvoeren, voor de gekozen winkelpunten, door zich voor te doen als een klant. Tijdens deze bezoeken zullen verschillende criteria worden geëvalueerd: het onderhoud en aanzicht van de winkel, de ontvangst en aanwezigheid in de winkel, het voorkomen van de medewerkers, het verkoopgesprek, het afronden van de verkoop en het afscheid.

Naar aanleiding van deze bezoeken zal de SB Recruitment medewerker een verslag opstellen per verkooppunt waarin hij zijn ervaringen zal weergeven.

Deze bezoeken geven u belangrijke informatie om u te helpen bij het opstellen van opleidingsprogramma’s of bestaande programma’s aan te passen. Bovendien kan deze informatie u helpen bij het voorbereiden van de evaluaties van uw medewerkers.

 

SPECIFIC SHOP AUDIT

De Specific Shop Audit heeft als doel een specifiek en alleenstaand probleem voor één van uw verkooppunten of met één van uw medewerkers op de werkvloer te meten (denkt u aan respect voor procedures, interne conflicten, managementkwaliteiten, diefstal).

Op basis van een uitgebreide en specifieke briefing met betrekking tot uw vraagstelling zal een SB Recruitment medewerker een scenario opstellen en het gekozen verkooppunt bezoeken, door zich voor te doen als een klant. Tijdens dat bezoek zal de SB Recruitment medewerker een professionele en transparante diagnose stellen over de aangegeven problematiek. Na het bezoek zal de SB Recruitment medewerker een uitgebreid verslag opstellen en de nodige aanbevelingen maken.

Dergelijke bezoeken geven u de gelegenheid correctieve en specifieke acties te ondernemen en u te helpen bij het voorbereiden van de evaluaties van uw medewerkers.