Skip to main content

GESCHIEDENIS

SB & Partners, opgericht in 1977 door Gérald Simonis en Eric Boulanger, is oorspronkelijk een importbedrijf van textielartikelen. Van import naar distributie, vertegenwoordiging, detailhandel en consultancy; houdt SB & Partners zich voornamelijk bezig met mode-gerelateerde producten: textiel en accessoires.

De initialen van de stichters, Gérald Simonis et Eric Boulanger, worden snel een begrip voor wie thuis is in de wereld van mode en textiel. Logisch, want SB & Partners bracht met succes gerenommeerde merken als Matinique, In Wear, S’Oliver, Vilebrequin, Kiwi St Tropez, El Charro, C17, Pringle of Scotland, Com 8, Fubu en Calvin Klein Jeans op de Belgische markt. De oprichters zijn dan ook gegroeid dankzij het vermogen om trends te begrijpen aan het begin van hun succes.

Als antwoord op de toenemende vraag naar deskundig personeel in de modesector richt SB & Partners in 1992 een nieuwe afdeling op voor selectie, recruitment en consulting onder de naam SB Recruitment & Services BVBA. Ondertussen is SB Recruitment & Services meer dan 25 jaar leider op de Belgisch markt.

Door de know-how van de onderneming op het vlak van trends, de ontwikkeling binnen de modesector en de nauwe contacten op nationaal en internationaal niveau, is SB Recruitment & Services de geschikte partner om aan uw noden en de behoeften van de sector te voldoen.