Skip to main content

GESCHIEDENIS

SB Recruitment & Services is een Belgisch wervings- en headhuntingbureau, opgericht in 1992, dat gespecialiseerd is in de Retail- en Wholesalesector. Ons wervingsbureau is al meer dan 30 jaar marktleider op de Belgische markt.

Oorspronkelijk gespecialiseerd in mode en textiel, hebben we onze activiteiten snel uitgebreid naar sectoren zoals beauty, DIY, luxe, decoratie, meubelen, gezondheid, huishoudelijke apparaten en voeding.

Dankzij ons ervaren team en uitgebreide netwerk kunnen we de meest veelbelovende talenten identificeren en aantrekken om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Om het succes van onze wervingsopdrachten te garanderen, maken we gebruik van geavanceerde CRM-tools. Deze technologieën stellen ons in staat om elke wervingsopdracht efficiënt en gepersonaliseerd te beheren. Met een regelmatig bijgewerkte database van meer dan 30.000 kandidaten en een actieve zoekmethode vinden we de beste kandidaten voor elke functie.

Wij werven voor een breed scala aan functies, voornamelijk voor midden- en topmanagementprofielen afgestemd op de specifieke eisen van elk bedrijf.

Hier zijn enkele van de functies waarvoor wij onze diensten aanbieden:

Daarnaast dekken wij ook andere sleutelposities in de domeinen van financiën, boekhouding en administratieve ondersteuning.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SB Recruitment & Services u kan helpen bij het vinden van de beste talenten voor uw bedrijf. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het optimaliseren van uw wervingsprocessen en het garanderen van het succes van uw activiteiten.