Skip to main content

A PROPOS

SB Recruitment & Services is een wervingsbureau en headhunter expert in de Retail en Wholesale business.

Gespecialiseerd in mode en textiel door onze geschiedenis, heeft onze activiteit zich snel uitgebreid naar de schoonheids-, DIY-, decoratie & inrichting, gezondheid, telecommunicatie, elektro en voedingssector.

We rekruteren voornamelijk midden- en topmanagementprofielen en behandelen onder andere de volgende beroepen:
Category Manager, Retail Manager, Marketing Manager, HR Business Partner, E-merchandiser, Communications Specialist, Community Manager, Store Manager, Assistent Shop Manager, District Manager, Buyer, Product Manager, Floor Manager, Designer, Product Allocator, Accountant, Account Manager....

SB Recruitment & Services, al 25 jaar toonaangevend op dit gebied, is operationeel in heel België en Luxemburg en biedt u de zekerheid om zo snel mogelijk de beste kandidaat te vinden.

Het team bestaat uitsluitend uit meertalige consulenten die actief zijn op het terrein en elk professionele ervaring hebben in de relevante bedrijfssectoren zoals detailhandel en groothandel.

Onze meerwaarde?

We onderscheiden ons door een op maat gemaakte, gepersonaliseerde, gerichte en actieve werkwijze. We zijn toegewijd aan het resultaat. Het is in lijn met uw behoeften, vereisten en bedrijfscultuur dat we onze onderzoeksmethoden aanpassen en de relevante profielen selecteren.

Welke methodes gebruiken wij?

De verschillende profielen worden vervolgens geanalyseerd en uitgenodigd om onze consulenten te ontmoeten. Na het slagen van specifieke testen en een referentiecheck van deze kandidaten, sturen wij u de geselecteerde kandidaten om de selectie te voltooien.

Een vervangende garantie binnen 6 maanden na werving is opgenomen in onze overeenkomst.

Lees hier meer over onze aanvullende diensten

Assesment centerShop diagnostic A la carteOutplacement