Skip to main content

Vacature District Manager – Retail – België

Voor onze klant, een grote speler in de Retail sector, zijn we op zoek naar een District Manager om 12 winkels in België te beheren.

 
Jouw uitdaging

Als District Manager zijn je taken onder andere:
1. Winkelbeheer en teamtoezicht:
- Beheer van 12 winkels verspreid over heel België, met regelmatige verplaatsingen tussen de winkels.
- Leidinggeven aan een team van 60 tot 70 medewerkers, waaronder 12 Store Managers, inclusief werving, beoordeling en ondersteuning van de 12 Store Managers.
2. Prestatie en communicatie:
- Opvolgen van belangrijke KPI's en zakelijke doelstellingen, waarbij nodige maatregelen worden genomen om de omzet van de winkels te verbeteren.
- Organiseren en leiden van commerciële vergaderingen om de teams af te stemmen op strategische doelstellingen en beste praktijken te delen.
- Reguliere en nauwgezette rapportage aan de verantwoordelijke voor de verkoop.
3. Ontwikkeling en innovatie:
- Ontwerpen en implementeren van regelmatige commerciële trainingen om de vaardigheden van de teams te ontwikkelen en een hoog prestatieniveau te handhaven.
- Ontwikkelen van innovatieve actieplannen om specifieke uitdagingen in de winkels aan te pakken en de omzetgroei te stimuleren.
- Voorstellen van innovatieve initiatieven om winkelpraktijken te verbeteren en te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt.
4. Leadership en teamcultuur:
- Demonstreren van voortreffelijk leiderschap op het terrein door rechtstreeks betrokken te zijn bij de teams, passende training te bieden en frequente bezoeken aan de winkels af te leggen.
- Bevorderen van een inclusieve en collaboratieve werkomgeving door sociale aspecten te beheersen.

 
Jouw profiel

- Aantoonbare ervaring als shopmanager, bij voorkeur in grote winkels.
- Vloeiend in Nederlands en Frans (8 winkels in Wallonië).
- Vermogen om een groot team te leiden, met een hoog persoonlijk engagement.
- Sterk zakelijk inzicht, solide relationele vaardigheden en ervaring in teammanagement.
- Positief, dynamisch.

 
Aanbod

- Onbepaalde duur contract
- Aantrekkelijk salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, auto, maandelijkse en jaarlijkse bonussen op doelstellingen, 30 dagen vakantie, enz.)

 
Referentie
HST 952
 
Name
Code Postal & Pays
One file only.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
We gebruiken de persoonlijke informatie die u ons hebt verstrekt om uw sollicitatie voor desbetreffende rol te overwegen. Uw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor ons beleid inzake gegevensverwerking (data processing Policy) waarin wordt uitgelegd voor welke doeleinden we uw persoonlijke informatie zullen gebruiken en de manier waarop wij uw informatie zullen verwerken en bewaren. Het geeft ook uitleg over de rechten die u hebt met betrekking tot uw informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of een verzoek heeft.
Bekijk meer aanbiedingen RETAIL SALES