Skip to main content

RECRUITMENT & HR SERVICES FOR RETAIL & WHOLESALE INDUSTRIES

U BENT KANDIDAAT

SB Recruitment & Services zorgt voor u. De vacatures op onze website worden dagelijks bijgewerkt. Ontdek de voorstellen die momenteel online zijn of verstuur uw CV.

U BENT WERKGEVER

SB Recruitment & Services biedt u de zekerheid om zo snel mogelijk de beste kandidaat te vinden.

OPTIMALISEER UW ACTIVITEIT MET SB RECRUITMENT & SERVICES

SB Recruitment & Services is een wervingsbureau en headhunter expert in de Retail en Wholesale business.

Gespecialiseerd in mode en textiel door onze geschiedenis, heeft onze activiteit zich snel uitgebreid naar de schoonheids-, DIY-, decoratie & inrichting, gezondheid, telecommunicatie, elektro en voedingssector.

We rekruteren voornamelijk midden- en topmanagementprofielen en behandelen onder andere de volgende beroepen:
Category Manager, Retail Manager, Marketing Manager, HR Business Partner, E-merchandiser, Communications Specialist, Community Manager, Store Manager, Assistent Shop Manager, District Manager, Buyer, Product Manager, Floor Manager, Designer, Product Allocator, Accountant, Account Manager....

WIJ ONDERSCHEIDEN ONS DOOR GEPERSONALISEERDE EN OP MAAT GEMAAKTE, ACTIEVE WERKWIJZE.

 • EEN DATABASE VAN MEER DAN 20.000 KANDIDATEN

  Gegroepeerd in een database die continu wordt bijgewerkt, stellen deze contacten ons in staat aan uw meest specifieke behoeften te voldoen.

 • ACTIEF PROFIELEN ZOEKEN

  Dagelijkse zoekopdrachten van profielen op wervingsplatformen en headhunting op het terrein.

 • SAMENWERKING MET WERVINGSPLATFORMEN

  Afhankelijk van de vacature publiceren we een advertentie op verschillende wervingssites.

 • Shop Diagnostic

  De Shop Diagnostic is een benadering via het terrein om uw bedrijf te optimaliseren en dus uw omzet te verhogen. We bieden twee opties: GLOBAL SHOP AUDIT en SPECIFIC SHOP AUDIT.

 • Assessment Center

  Een assessment is een gedragsbeoordeling, zowel in groep als op individueel niveau. Het doel is om een duidelijk oordeel te vellen over de huidige vaardigheden en toekomstige prestaties.

 • Outplacement

  Ontslagbegeleiding is een geheel van diensten en adviezen die namens de werkgever ten behoeve van de werknemer worden verstrekt om hem/haar in staat te stellen zo snel mogelijk een nieuwe beroepsactiviteit te vinden.

ONZE GESCHIEDENIS

SB Recruitment & Services is een Belgisch wervings- en headhuntingbureau, opgericht in 1992, dat gespecialiseerd is in de Retail- en Wholesalesector. Ons wervingsbureau is al meer dan 30 jaar marktleider op de Belgische markt.

ONZE GESCHIEDENIS

A propos

SB Recruitment & Services, al 25 jaar toonaangevend op dit gebied, is operationeel in heel België en Luxemburg en biedt u de zekerheid om zo snel mogelijk de beste kandidaat te vinden.

A PROPOS

DEONTOLOGIE

We accepteren alleen opdrachten die binnen onze vaardigheden vallen. Wij garanderen absolute geheimhouding voor onze kandidaten en onze klanten.

DEONTOLOGIE