Onze aanpak

approcheSB Recruitment & Services, al meer dan 20 jaar leider in zijn vakgebied, is actief op het volledige Belgisch grondgebied en garandeert onze klanten de meest geschikte kandidaat te vinden binnen een zo kort mogelijke termijn.
Ons team bestaat uitsluitend uit meertalige consulenten, die elk kunnen terugblikken op een relevante professionele ervaring in de fashion en in de desbetreffende functies gerelateerd aan de modesector.

Onze meerwaarde?
Sb Recruitment & Services onderscheidt zich door zijn maatwerk, doelgerichtheid en actieve aanpak om uw teams te verrijken met de geschikte modeprofessionals.
Het profiel van de geschikte kandidaat wordt bepaald op basis van uw behoeften, uw eisen en uw bedrijfscultuur.

Welke methodes worden er gebruikt?

 • Een database met meer dan 20.000 kandidaten:
  Ons selectie- en rekruteringskantoor, opgericht in 1992 vanuit een wholesale - en retailbedrijf (SB and Partners), beschikt over een uitgebreid netwerk aan professionals in de mode- en distributiewereld in de loop der jaren opgebouwd.
  Deze database, dat regelmatig wordt geüpdate, laat ons toe aan uw specifieke behoeften in personeel te voldoen.
 • Het dagelijks gebruik van jobsites :
  Deze voor de hand liggende methode blijft een efficiënte manier om in contact te komen met kandidaten op de arbeidsmarkt.
 • Het actief zoeken naar de geschikte kandidaat op de werkvloer of "Headhunting" :
  Op basis van het gezochte profiel, zullen we actief op zoek gaan naar de geschikte kandidaat binnen zijn actuele werkomgeving.
 • Een nauwe samenwerking met de grootste internet media op het vlak van recruitment :
  In functie van de openstaande vacature, plaatsen wij een advertentie op de website van specifieke jobsites populair bij de kandidaten.
 • Onze eigen website www.sbrecruitment.be :
  Kandidaten kunnen rechtstreeks op onze website reageren op een advertentie. Deze website wordt steeds up to date gehouden.


De verchillende kandidaturen worden gescreend en kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met onze medewerkers.
Nadat bijkomende vragenlijsten over vaardigheden zijn afgelegd en referenties over de kandidaten zijn genomen, nodigen wij u vriendelijk uit de besten onder hen te ontmoeten om uw keuze te maken.

Na aanwerving van de kandidaat geniet u van een garantieperiode van 6 maanden.