Opleidingen

SB Recruitment biedt u een, volledige service aan: recruitment, assessments, shop diagnotic (klantentevredenheid) en opleidingen binnen de Retail.
Trainingen, workshops en klassikale sessies zijn minimaal 60% praktijkgericht en zeer interactief.
Om de individuele aandacht van de deelnemers te garanderen werken wij in groepen van maximaal 12 personen wat ook bijdraagt tot de nodige kruisbestuiving onder de verschillende deelnemers.
Wij leveren maatwerk, dit betekent dat wij geen kant en klare trainingen aanbieden, maar ons eerst gaan verdiepen in de bedrijfscultuur van onze klant en op basis daarvan de geschikte opleidingen opstellen.

FormationDe behoefte aan een bepaalde opleiding kan bepaald worden op basis van uw eigen analyse, maar ook op basis van een assessment, een shop diagnostic of een observatie van onze trainer op de werkvloer.
Onze trainers hebben reeds een lange ervaring in de Retail en door een no-nonsense aanpak zorgen zij ervoor dat de leerstof luchtig blijft en op een optimale manier wordt opgenomen.
Door middel van humor worden weerstanden bij deelnemers weggenomen en worden negatieve emoties omgezet in positieve energie.
Door middel van rollenspelen worden verschillende situaties nagebootst om de adviesvaardigheden te stimuleren. De oefeningen kunnen ook worden opgenomen. Concrete voorbeelden uit de praktijk, door de deelnemers zelf aangebracht, zetten de theorie om in de praktijk.
Sommige opleidingen kunnen op de werkvloer plaatsvinden (actieve verkoop). Op die manier kunnen uw werknemers de oefening uitvoeren in hun vertrouwde werkomgeving.

Enkele voorbeelden van modules:
  • Module 1 : Efficiency management
  • Module 2 : Verkoopstechnieken
  • Module 2a : Actieve verkoop
  • Module 3 : Diefstalpreventie/agressie/Hold-up
  • Module 4 : Time management
  • Module 5 : Motivatietraining
  • Module 6 : Klachtenbehandeling
http://t1.ftcdn.net/jpg/00/40/12/14/400_F_40121424_bHtjQb2mQAKTH8GwIM0jbOIWHFbihoz9.jpg