Ontstaan

img
img
img

SB & Partners, opgericht in 1977 door Gérald Simonis en Eric Boulanger, is oorspronkelijk een importbedrijf van textielartikelen. Van import naar distributie, vertegenwoordiging, detailhandel en consultancy; is SB & Partners voornamelijk actief met mode: textiel en accessoires.

De initialen van de stichters, Gérald Simonis et Eric Boulanger, worden snel een begrip voor wie thuis is in de wereld van mode en textiel. Logisch, want SB & Partners bracht met succes gerenommeerde merken als Matinique, In Wear, S’Oliver, Vilebrequin, Kiwi St Tropez, El Charro, C17, Pringle of Scotland, Com 8, Fubu, Calvin Klein Jeans, ... op de Belgische markt.

Als antwoord op de toenemende vraag naar deskundig personeel in de modesector richt SB & Partners in 1992 een nieuwe afdeling op voor selectie, recruitment en consulting onder de naam SB Recruitment & Services BVBA. Ondertussen is SB Recruitment & Services 20 jaar leider op het Belgisch grondgebied.

Door de know-how van de onderneming op het vlak van trends, de ontwikkeling binnen de modesector en de nauwe contacten op nationaal en internationaal niveau; is SB Recruitment & Services de geschikte partner om aan uw noden te beantwoorden.